Юлиан Вергов ще има главна роля в новия шести сезон на

...
Юлиан Вергов ще има главна роля в новия шести сезон на
Коментари Харесай

След пауза от 8 години: БНТ ще снима Под прикритие, сезон 6

Юлиан Вергов ще има основна роля в новия шести сезон на сериала „ Под прикритие “, оповестиха от БНТ днес на медийно събитие, оповестява Българска телеграфна агенция.. В продукцията ще вземат участие също и двама от досегашните артисти – Мариан Вълев и Михаил Билалов.

„ За мен е наслаждение да дочакам този сезон след осем години безмълвие “, сподели Билалов.

„ Благодаря за опцията да работим за този по този начин наименуван феномен „ Под прикритие “. Винаги съм приемал „ Под прикритие “ за нещо доста повече от сериал “, добави Вълев. 

„ Ще има добър баланс сред полицията и престъпността. Ако няма правдивост в живота, най-малко да има правдивост на екрана “. Това каза Ваня Николова, сценарист. Ще забележим нови герои и нови лица, ще забележим остарели и познати лица, добави тя.

„ Под прикритие “ въпреки и сериал, и нереалност, в този смисъл, постоянно има една социална задача – да демонстрира това,  което се случва под повърхността в България, в последните години. Това, което се случва там, не е станало по-тихо и по-спокойно, а в противен случай – доста по-бурно, добави Слави Ангелов. Той е съветник на сериала от първия му сезон до момента.

„ По някакво стичане на ориста, за което съм признателен, съм режисьор на огромна част от епизодите на досегашните пет сезона. И съм извънредно признателен, че получих покана за този шести сезон. Това е може би единственият план, към който бих се върнал – тъй като изпитвам страховит сантимент и на него дължа огромна част от сполучливата си кариера “, сподели режисьорът Виктор Божинов.

„ Така, както се ситуира продукцията, дава няколко гаранции – за драматургично качество и за един мащаб, който ще е малко по-различен. Всъщност това е хубавото на шестия сезон – че той ще бъде по-различен – и географски, и всячески. Освен в София и покрайнините, ще снимаме по Българското Черноморие, във Франкфурт и в Малта “, разгласи Божинов.

Снимките ще стартират най-вероятно през август, а премиерата е следващата година. Предвиден е и епизод, който ще опише историята преди този момент, заяви генералният шеф на БНТ Емил Кошлуков. Той благодари на управителния съвет на малкия екран.

„ С тях дружно взехме това решение. Не беше елементарно да осигурим опциите и бюджетите, да създадем организацията. Радвам се, че управлението на Българска национална телевизия съумя да продължи този сериал “, сподели още той.

От Българска национална телевизия оповестиха също, че сериалът към този момент е продаден на HBO и следва лъчение на всичките предходни сезони. Димитър Митовски съобщи, че до момента „ Под прикритие “ е предаван в над 180 територии по света.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР